Vi åbner en ny videnskabelig retning – kommunikation

En ny videnskabelig retning, “Communication Sciences”, åbnes ved Boston University fra efterårssemesteret 2018.

Kommunikationssektoren ændrer sig hurtigt, flere og flere mennesker bruger onlineværktøjer til at kommunikere med hinanden. Dette er ikke bare en trend – det er en ny virkelighed, som virksomheder begynder at favne. Fremtiden for kommunikationsstrategier er mangefacetteret, og det er vigtigt for eleverne at få kendskab til dette multidimensionelle felt.

På Boston University åbnes en ny videnskabelig retning, som vil fokusere på kommunikationsområdet. Det nye initiativ er resultatet af et samarbejde mellem afdelingen for kommunikationsvidenskab og lidelser og ergoterapiafdelingen.

Boston University har udviklet dette initiativ i mere end et år, da de har åbnet hele ti nye fakultetsstillinger i deres afdeling for kommunikationsvidenskab og lidelser. Projektet ledes af David Alhadeff, professor i psykologi ved Boston University.

Den nye akademiske retning vil fokusere på forskningsprojekter, der hjælper mennesker med forskellige handicap, herunder fysiske, kognitive, følelsesmæssige eller sociale problemer med at kommunikere bedre. Det vil også fokusere på fysiske handicap såsom talehæmninger eller problemer med motoriske færdigheder.

Målet med denne undersøgelse er at finde ud af de nye medarbejderes opfattelse af forskellen mellem de to forskergrupper, der er medlemmer af Boston University – New Employests and Students.

Boston University er et af Amerikas bedste universiteter. Det er berømt for sine videnskabsmænd i verdensklasse som James Watson, Francis Crick og Rosalind Franklin. Universitetet har tusindvis af studerende tilmeldt alle discipliner. Vi åbner en ny videnskabelig retning – kommunikation.

Undersøgelsen søger at opdage, hvordan disse to grupper opfatter hinanden i denne kontekst, og hvordan de kan være forskellige i deres interaktion med hinanden, fordi de har forskellige baggrunde, men lignende mål at nå eller nå.

Kommunikation i livet er meget vigtig

Kommunikation er grundlæggende for menneskeliv. Det er det medium, hvorigennem vi interagerer med vores verden og udtrykker vores tanker, følelser, viden og så videre.

Boston Universitys fakultet for kommunikationsvidenskab har til formål at give de studerende en mulighed for at udforske kommunikationssektoren i dybden. De tilbyder en række kurser, der er relevante for feltet.

I projektet “Communication in Life” fandt Boston Universitys afdeling for kommunikationsvidenskab og lidelser, at kommunikationsevner er afgørende for succes på arbejdspladsen. I denne undersøgelse interviewede de omkring 150 nye medarbejdere fra en række industrisektorer for at finde ud af, hvordan de forberedte sig på deres job.

Undersøgelsen undersøgte også, hvordan man kan forbedre kommunikationsevner i forskellige situationer. For eksempel når folk er for ivrige efter at tale eller for genert til at udtrykke sig under et interview. De så endda på, hvordan folk reagerer, når noget går galt under et møde eller andre sociale situationer. Takeaway? Kommunikation er vigtig for succes – så lær det godt!

Boston University tilbyder en Bachelor of Arts in Communication Sciences med vægt på interpersonel kommunikation. Dette program udvikler elevernes færdigheder til at forstå deres egen kommunikationsstil og hvordan det påvirker andre.

Programmet blev designet med det formål at blive mere inklusiv, pleje et miljø, der fremmer mangfoldighed og fremme alle former for social retfærdighedsspørgsmål.

Related Posts