Tilmeld dig vores universitet og lær om kommunikationsindustrien

Boston University er et af de mest fremtrædende universiteter i USA. Det har et stærkt ry for sine kandidater, og det er også et af de bedste universiteter med hensyn til forskning. Dette universitet har mange muligheder for studerende at vælge imellem, når det kommer til deres større.

Boston University tilbyder 4 forskellige bachelorgrader, 6 kandidatgrader og 40+ professionelle programmer. Kommunikationsvidenskabsprogrammet blev etableret i 1964, og det har en tilmeldingsrate på 30% alene det år.

Kommunikationssektoren tilbyder 2 bachelorgrader, 2 kandidatgrader og 15 professionelle programmer. Kommunikationsvidenskabsprogrammet blev etableret i 1960, og det har en tilmeldingsrate på 100% alene det år.

Med Boston Universitys store vifte af majors kan studerende lære om forskellige aspekter relateret til kommunikationsindustrien, mens de studerer på dette prestigefyldte universitet.

Boston University er et toprangeret universitet i USA med et stort campus og et internationalt ry. Vi rekrutterer i øjeblikket nye studerende til vores bachelor- og kandidatuddannelser i afdelingen for kommunikationsvidenskab. Hvis du er interesseret i at lære om kommunikationsområdet, bedes du kontakte os

Boston University er et af de bedst rangerede universiteter i USA med et internationalt ry. Vi rekrutterer i øjeblikket nye studerende til vores bachelor- og kandidatuddannelser i afdelingen for kommunikationsvidenskab. Hvis du er interesseret i at lære mere om vores program, bedes du kontakte os p

Boston University er landets ældste universitet og det ældste engelsktalende universitet i Amerika. Grundlagt i 1839 og har mere end 40.000 studerende tilmeldt.

Boston University er vært for en række majors relateret til kommunikation med over 200 bachelor -majors, der tilbydes med næsten 60 mindreårige.

Boston University tilbyder også kandidatgrader inden for flere områder, herunder kommunikationsvidenskab og lidelser, kommunikationsstyring, sprogstudier, massemediestudier, talesprogspatologi/audiologi og mere.

Vi åbner en ny videnskabelig retning – kommunikation

Boston University har etableret sig som det førende center for kommunikationsvidenskab i verden og åbner nu en ny videnskabelig retning – kommunikation.

Boston University åbner nu en ny videnskabelig retning, der vil være fokuseret på kommunikationsområdet. Hovedmålet med denne akademiske institution er at bedre forstå, hvordan mennesker kommunikerer gennem forskellige former for medier og automatisere det.

Kommunikationssektoren i Boston har vokset hurtigt siden udgivelsen af “The Social Media Bubble” -artiklen, som blev skrevet af professor Catherine Burrows, dekan Robert Stelter og professor Thomas R. Miles i januar 2016. De diskuterede, hvordan sociale medieplatforme bliver mere populær end traditionelle trykte publikationer, som kan indikere, at sociale medieplatforme er lette at få adgang til, men ikke nødvendigvis giver kvalitetsindhold til deres forbrugere.

Boston University åbner en ny videnskabelig retning kaldet “Communication Sciences”. Dette felt vil integrere traditionel og digital kommunikation.

Det nye program ledes af professorer fra afdelingerne for kommunikation og marketing og vil tilbyde de studerende en række muligheder, herunder praktikophold og forskningsprojekter.

Boston University har for nylig startet en ny videnskabelig retning kaldet ‘Communication Sciences’. I denne retning er der fokus på at studere, hvordan mennesker kommunikerer de følelsesmæssige og kognitive processer.

I fremtiden vil kommunikationsvidenskab spille en vigtig rolle i forståelsen af menneskelig adfærd og forbedre den til alles fordel.

Related Posts