Skal du have en ny mac oplader?

Er du i tvivl om hvilken Mac oplader du skal have? Læs nedenfor hvilken du skal vælge til din enhed.

Hvilken Mac oplader skal du have?

Hvilken Mac oplader du skal vælge kommer muligvis an på, hvilken enhed du skal bruge opladeren til. Hvis du eksempelvis skal bruge en oplader til en MacBook Pro skal du have fat i en oplader til netop MacBook Pro. Der findes to slags opladere til Mac. Den ene er MagSafe Power Adapter og den anden er MagSafe 2 Power Adapter. Har du en ældre enhed skal du have fat i sidstnævnte. Er din Mac enhed til gengæld af nyere version, skal du investere i førstnævnte. Denne passer til alle nyere versioner af Mac produkter. Inde på Opladershoppen.dk har jeg i hvert fald fundet min mac oplader.

Mac opladere har det samme stilrene, unikke udseende som deres andre produkter. Derfor får du uanset hvilken Mac oplader du køber, en flot tilhørende del med til din Mac enhed. Du kan altså altid være bekendt at hive Mac opladeren frem, når du mangler strøm. Dét har sin betydning, da de fleste brugere, som køber Mac ofte ikke kun gør det på grund af produktets styresystem men også dets enestående udseende.

Forlængerledning til Mac oplader

De fleste kender nok det med, at opladeren lige præcis ikke kan nå hen i kontakten eller at du bare sidder uden for rækkevidde. Det kan være enormt praktisk at have en forlængerledning til sin oplader. Denne kan fås til alle Mac opladere. Sidder du eksempelvis et kritisk sted og akut mangler strøm, så er det enormt smart at have en forlængerledning med. For er enheden først gået død, så stopper arbejdet desværre der.

Forlængerledning til Mac oplader fås til en rimelig pris og er altså altid praktisk at have med sig på de lange arbejds- eller studiedage.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *